fbpx

Referenciák

Közösségi média menedzsment

Oldalak, amit kezelek mint social media manager

Mit mondanak rólam, az ügyfeleim?

Szívből ajánlom Dórit! Nem csak a munkája, a személyisége is kedves és pontos, ráadásul hatékony!:))
Dórát a tavaszi járvány karantén idején "találtam" meg. Bevallom, hogy az akkori "jajjj, mi lesz velünk" bizonytalanságban, már az első telefonbeszélgetésünk is üdítő és lelkesítő volt. Szerencsére a jó érzések azóta is megmaradtak. Dóri egy személyben a barátom, bizalmasom, marketingesem és tanácsadóm. Lelkesen képzi magát, alázattal tanul, ezért mindig naprakészek az oldalaim, profik a hirdetéseim. Köszönöm Dóri, hogy vagy nekem.😘
Jól szervezett és erőssége, hogy egyből átlátja a képet a meglévő feladatokról. Vicces, profi és innovatív módon közelíti meg a problémákat és az embereket. Nagyon ajánlom őt bármelyik kulcspozícióban.
Korábbi vezetőm
Dóri teljesen felrázta az Instagram oldalamat! Sok használható ötletet is adott az oldalhoz! Köszönöm
Dóra rendkívül precíz, és gyors! A Facebook oldalunkat idő előtt elkészítette, tökéletes minőségben! Azóta is szépen működik az oldal! Köszönjük!
e-shop tulajdonos
Dóri egy a munkájában pontos, precíz, igényes és példamutatóan kitartó asszisztens. Mindig kreatív ötletekkel rukkol elő és gondolatokkat az asszisztált előtt jár! Hát nem ilyen egy tökéletes segítő? De, igen. Csak ajánlani tudom Őt, ha Te csak az üzletre szeretnél koncentrálni, a többit ő megoldja!
Korábbi vezetőm

Dolgozzunk együtt!